Livrare & plata eTorturi

Cum primesc un eTort ?
Livrarea produselor noastre se face la orice adresa din Bucuresti, in orice zi a saptamanii, in intervalul orar 08.00-18.00. In plus, livram contra cost si in zonele limitrofe orasului Bucuresti in limita a 5 km. Pentru alte distante, vom discuta in functie de nr de km.

Pentru ca produsele noastre sunt personalizate in functie de dorinta fiecarui client in parte, termenul de realizare al torturilor este cuprins intre 24 ore torturile simple sau cu unul – doua personaje si 72 ore torturile complexe de botez sau nunta.

Transportul se realizeaza respectand conditiile igienico-sanitare in vigoare. Costul livrarii se calculeaza in raport cu sectorul in care locuiti si va fi mentionat in momentul comenzii ferme.

Cum platesc un eTort ?
Plata se poate face:

  • numerar la livrare
  • prin transfer bancar in contul firmei sau
  • online cu cardul

Plata prin transfer bancar se face conform facturii proforme primita pe email iar comanda se proceseaza dupa confirmarea platii.

Cum pot degusta un eTort ?
Pentru orice comanda, in cazul in care doresti, te invitam la laborator pentru a degusta din produsul pe care il vei comanda.

In acest fel vei fi sigur ca ceea ce comanzi se ridica la nivelul asteptarilor tale.
Degustarea se face cu programare in prealabil.

Cum returnez un eTort?
Produsele noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate si cu cele mai alese ingrediente,nu folosim conservanti, aditivi etc.

Pentru ca suntem convinsi de calitatea produselor noastre ne luam angajamentul ferm ca daca se intampla totusi sa nu fii satisfacut pe deplin de comanda,
iti returnam integral banii fara nici o intrebare suplimentara.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne returnezi cel putin trei sferturi din produs iar noi in maxim 7 zile iti vom returna suma achitata.

In momentul in care comanzi un etort, ne obligam ca acesta sa iti fie livrat intact, exact asa cum il vezi pe site, fara urme de deteriorari sau deformari cauzate transportului.